Обосновани Футболни Прогнози

Вестерло - Сент Трюиден

29 Октомври 2022 - 19:15
Вестерло
Сент Трюиден
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 15-ия кръг на футболния сезон в Белгия в Първа Дивизия А между футболните тимове на Вестерло и Сент Трюиден.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Вестерло

Футболистите на Вестерло се намират на 7-ма позиция във временното класиране с актив от 22 точки, записани след 7 победи, едно равенство и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 14 двубоя са отбелязали 25 гола в противниковата врата и са инкасирали 26 гола в собствената мрежа. У дома съставът е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 12 попадения във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 6 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия А съставът на Вестерло е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 10 гола.

Сент Трюиден

Тимът на гостите от Сент Трюиден заема 11-та позиция в таблицата с актив от 17 точки, записани след 4 победи, 5 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 14 двубоя е реализирал 12 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 15 гола в своята мрежа. На чужд терен отборът е играл 7 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Сент Трюиден е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са разписали 5 гола и са им вкарали 7 гола.

Вестерло - Сент Трюиден - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата състава, тимът на Вестерло има спечелени 3 победи, състава на Сент Трюиден има записанa една победа, а в една среща двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 8-6. В предишните 2 срещи на своя терен с състава на Сент Трюиден, играчите на Вестерло са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Вестерло постигна победа в предишния кръг в шампионата на Белгия, а у дома постигна равенство в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Сент Трюиден записа реми в последния кръг в Белгия, а като гост е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.