Обосновани Футболни Прогнози

Ферл - Виктория Кьолн

7 Октомври 2022 - 20:00
Ферл
Виктория Кьолн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се състои двубоя между отборите на Ферл и Виктория Кьолн от поредния кръг на първенството в Трета Лига на Германия.

Ето и статистиката за днешния футболен мач:

Ферл

Домакините от Ферл са на 14-то място в класирането с 11 точки, след 3 победи, 2 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 10 мача са вкарали 11 гола в противниковата врата и са инкасирали 15 гола в мрежата си. На собствения си терен съставът е играл 5 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-5.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Ферл имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 9 гола.

Виктория Кьолн

Тимът на гостите от Виктория Кьолн се намира на 12-та позиция в таблицата с общ сбор от 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 10 срещи има голова разлика 14-13. Навън отборът е изиграл 5 срещи, в които е записал една победа, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

В последните си 6 официални двубоя в Трета Лига съставът на Виктория Кьолн има записани 4 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа, като са разписали 6 попадения и са инкасирали 8 попадения.

Ферл - Виктория Кьолн - директни срещи

В последните 4 изиграни мача между двата съперника, съставът на Ферл е спечелил една победа, тима на Виктория Кьолн също е записал една победа, а в 2 мача двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 8-9. В последните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Виктория Кьолн, футболистите на Ферл са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините е с 2 поредни победи в шампионата, а у дома има успех в последния си двубой.

Отборът на гостите от Виктория Кьолн има загуба в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома е с 2 равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.