Обосновани Футболни Прогнози

Уолсол - Нортхямптън Таун

4 Октомври 2022 - 21:45
Уолсол
Нортхямптън Таун
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
1 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 12-ия кръг на първенството в Англия в Втора Лига между футболните отбори на Уолсол и Нортхямптън Таун. Футболистите на Уолсол излизат срещу Нортхямптън Таун на Банкс Стейдиъм.

Факти и данни за днешния футболен двубой:

Уолсол

Седларите са на 17-то място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 10 точки, събрани след 2 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи имат голова разлика 11-11. У дома съставът е изиграл 5 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-5.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Уолсол има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали в вратата на противниците си 4 гола и са инкасирали 8 гола от противниковите отбори.

Нортхямптън Таун

Съставът на гостите от Нортхямптън Таун е 2-ри в класирането с 26 точки, от 8 победи, 2 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните 11 мача има голова разлика 23-12. Далеч от дома съставът е изиграл 5 срещи досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и нито една загуба навън, реализирал е 10 гола във вратата на приемащите го тимове и е позволил да му отбележат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Нортхямптън Таун имат в актива си 5 победи и една загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 4 гола.

Уолсол - Нортхямптън Таун - директни мачове

В последните 4 играни срещи между двата отбора, Уолсол има постигнати 2 успеха, отбора на Нортхямптън Таун има спечеленa 1 победа, а един двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 5-4. В предишните 2 мача у дома срещу Нортхямптън Таун, играчите на Уолсол имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините записа равенство в предишния кръг в шампионата, а у дома има загуба в последния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 5 последователни успеха в първенството, а на чужд терен е с 2 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.