Обосновани Футболни Прогнози

Ювентус - Емполи

21 Октомври 2022 - 21:45
Ювентус
Емполи
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
4 - 0
позната футболни прогнози

Днеска мисля да пиша за футболния мач от поредния кръг на текущото първенство в Италия в Серия А между тимовете на Ювентус и Емполи.

Факти и статистика за днешния двубой:

Ювентус

Домакините от Ювентус са на 8-мо място в класирането с 16 точки, записани след 4 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 срещи са вкарали 13 попадения и са позволили да им отбележат 7 попадения в мрежата си. У дома Бианконерите е играл 5 мача, в които има 3 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 11-3.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Ювентус е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 7 гола и са инкасирали 6 гола.

Емполи

Гостуващият отбор на Емполи е 10-ти във временното класиране с актив от 11 точки, натрупани след 2 победи, 5 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 10 двубоя е реализирал 9 гола и е получил 11 попадения в мрежата си. Навън съставът е играл 5 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 5 гола във вратата на своите домакини и е получил 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия А отборът на Адзурите е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 7 гола и са им вкарали 8 попадения.

Ювентус - Емполи - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата отбора, тимът на Ювентус има постигнати 4 успеха, а тима на Емполи е постигнал една победа, при общо голово съотношение 8-4. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с тима на Адзурите, играчите на Ювентус са записали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Ювентус има победа в предишния кръг в шампионата на Италия, а при домакинствата си постигна успех в последната си среща.

Съставът на гостите от Емполи постигна успех в предишния кръг в Италия, а като гост стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.