Обосновани Футболни Прогнози

Беершот - Дендер

16 Октомври 2022 - 21:00
Беершот
Дендер
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните състави на Беершот и Дендер от 9-ия кръг на текущият футболен сезон в Белгия в Първа Дивизия Б.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

Беершот

Беершот са 5-ти в класирането с 13 точки, записани след 4 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи имат голова разлика 11-11. Като домакин отборът на Беершот е играл 4 двубоя, в които има 2 победи и 2 загуби, вкарал е 5 попадения в противниковата мрежа и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия Б футболистите на Беершот имат записани 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-9.

Дендер

Отборът на гостите от Дендер е 11-ти в класирането с общ сбор от 7 точки, натрупани след 2 победи, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 срещи е реализирал 8 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 13 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 4 мача, в които има 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 5 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия Б съставът на Дендер има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Беершот - Дендер - директни двубои

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините има неуспех в предишния си мач в шампионата на Белгия, а при домакинствата си постигна победа в последната си среща.

Съставът на Дендер допусна загуба в предишната си среща в шампионата на Белгия, а при визитите си е с 2 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.