Обосновани Футболни Прогнози

Уулвърхямптън - Нотингам Форест

15 Октомври 2022 - 17:00
Уулвърхямптън
Нотингам Форест
Прогноза: 1
Коефициент: 1.70
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 10-ия кръг на текущото първенство в Висша Лига на Англия между футболистите на Уулвърхямптън и Нотингам Форест.

Информацията за днешната среща:

Уулвърхямптън

Играчите на тима домакин са на 18-та позиция във временното класиране със събрани 6 точки, натрупани след една победа, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя имат голова разлика 3-12. На домашна сцена отборът е играл 4 мача до момента, в които има една победа, 2 равенства и една загуба, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 4 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Вълците е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали 2 попадения и са получили 9 попадения.

Нотингам Форест

Гостуващият състав на Нотингам Форест се намира на 19-та позиция в класирането с актив от 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя е отбелязал 7 гола в противниковата врата и е получил 22 гола в своята врата. При гостуванията си отборът е изиграл 4 мача досега, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, при голова разлика 1-13.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Форест имат в актива си 1 равенство и 5 загуби и са без победа, при обща голова разлика 5 вкарани и 19 получени гола.

Уулвърхямптън - Нотингам Форест - преки двубои

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е с 3 поредни поражения в шампионата на Англия, а при домакинствата си има загуба в предишния си двубой.

Съставът на гостите стигна до реми в последния си двубой в шампионата, а като гост е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.70 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.