Обосновани Футболни Прогнози

Веен Висбаден - ВФБ Олденбург

17 Октомври 2022 - 20:00
Веен Висбаден
ВФБ Олденбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните тимове на Веен Висбаден и ВФБ Олденбург от 13-ия кръг на първенството в Трета Лига на Германия.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Веен Висбаден

Играчите на домакините от Веен Висбаден се намират на 4-та позиция в таблицата с актив от 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи имат голова разлика 23-12. На домашна сцена Веен Висбаден има 5 мача до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 12-5.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Веен Висбаден е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 12-7.

ВФБ Олденбург

Гостуващият състав на ВФБ Олденбург е 10-ти в класирането със събрани 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 срещи има голова разлика 15-17. При гостуванията си отборът е играл 5 мача, в които има 2 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на ВФБ Олденбург имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 10 гола.

Веен Висбаден - ВФБ Олденбург - директни двубои

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Веен Висбаден е в серия от 2 последователни победи в първенството, а на своя стадион е с 2 поредни победи.

Отборът на гостите допусна поражение в предишния кръг в Германия, а при визитите си е с 2 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.