Обосновани Футболни Прогнози

Хъдърсфийлд - Престън

18 Октомври 2022 - 21:45
Хъдърсфийлд
Престън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните състави на Хъдърсфийлд и Престън от поредния кръг на сезона в Чемпиъншип на Англия.

Време е за статистиката за предстоящия футболен мач:

Хъдърсфийлд

Играчите на Хъдърсфийлд са на 23-то място в класирането с 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи са отбелязали 16 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 21 попадения в собствената врата. На домашна сцена Териерите има 7 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Хъдърсфийлд има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-10.

Престън

Съставът на гостите от Престън е на 14-та позиция в таблицата с общ актив от 19 точки, събрани след 4 победи, 7 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 15 двубоя има отрицателна голова разлика 8-10. Навън отборът има 7 мача, в които има 3 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 6-4.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Нортендърс имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са записали в вратата на своите съперници 5 попадения и са получили 8 гола от противниковите футболни тимове.

Хъдърсфийлд - Престън - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, тимът на Хъдърсфийлд е записал една победа, състава на Престън е спечелил 2 победи, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 2-5. В предишните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Престън, Домакините от Хъдърсфийлд имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Хъдърсфийлд има неуспех в предишната си среща в първенството, а на своя стадион е с 2 успеха.

Отборът на гостите от Престън е с 2 последователни поражения в Англия, а на чужд терен има загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.