Обосновани Футболни Прогнози

Бохум - Айнтрахт Франкфурт

8 Октомври 2022 - 16:30
Бохум
Айнтрахт Франкфурт
Прогноза: 2
Коефициент: 1.90
3 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между отборите на Бохум и Айнтрахт Франкфурт от 9-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Бундеслига на Германия.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Бохум

Фау Еф Ел са 18-ти в класирането с 1 спечелена точка, след 1 равенство и 7 загуби от началото на сезона, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 8 двубоя имат голова разлика 5-23. Като домакин Фау Еф Ел има 4 мача до момента, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Бундеслига тимът на Неизпадащите е записал 1 равенство и 5 загуби и са без победа, при обща голова разлика 2-18.

Айнтрахт Франкфурт

Тимът на гостите от Айнтрахт Франкфурт е 7-ми във временното класиране с актив от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 срещи има голова разлика 16-13. Далеч от дома отборът е изиграл 3 двубоя, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма поражение навън, при голова разлика 8-5.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на Дивата от Майн са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 14 вкарани и 6 получени гола.

Бохум - Айнтрахт Франкфурт - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата противника, Неизпадащите има постигнати 2 победи, а отбора на Айнтрахт Франкфурт има записани 3 успеха, при обща голова разлика 7-6. В предишните 2 срещи у дома срещу Орлите, играчите на Бохум са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините има неуспех в последната си среща в шампионата на Германия, а у дома постигна реми в последната си среща.

Отборът на гостите е с 2 поредни победи в Германия, а при визитите си е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.90 Резултат: 3 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.