Обосновани Футболни Прогнози

Лъч Минск - БАТЕ Борисов

29 Юни 2018 - 18:45
Лъч Минск
БАТЕ Борисов
Прогноза: 2
Коефициент: 1.20
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболната среща между отборите на Лъч Минск и БАТЕ Борисов от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Беларус в турнира Премиер Лига.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Лъч Минск

Футболистите на тима домакин се намират на 15-та позиция в таблицата с временното подреждане с 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните 13 двубоя имат отрицателна голова разлика 9-22. У дома съставът на Лъч Минск има 8 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 6 гола във вратата на своите гости и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Лъч Минск имат записани 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са записали в противниковата мрежа 4 попадения и са получили 12 гола от футболистите на съперниците си.

БАТЕ Борисов

Гостуващият отбор на БАТЕ Борисов е водач в таблицата с общ сбор от 32 точки, събрани след 10 победи, 2 равенства и 1 загуба от старта на сезона, като в изиграните 13 срещи е реализирал 21 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 6 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 6 мача до момента, в които има 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 9-4.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Трактористите са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-5.

Лъч Минск - БАТЕ Борисов - директни двубои

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Лъч Минск е с 4 поредни загуби в първенството на Беларус, а у дома е в серия от 2 последователни загуби.

Тимът на гостите записа равенство в предишния кръг в първенството на Беларус, а на чужд терен има победа в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.