Обосновани Футболни Прогнози

Рига ФК - Йелгава

15 Юни 2018 - 19:00
Рига ФК
Йелгава
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между тимовете на Рига ФК и Йелгава от 11-ия кръг на шампионата в Латвия в турнира Вирслига. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Йелгава.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Рига ФК

Домакините от Рига ФК заемат 5-то място в класирането с актив от 16 точки, записани след 5 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача са успели да отбележат 14 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 9 гола в собствената мрежа. У дома отборът на Рига ФК има 4 двубоя, в които има 2 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 10-5.

В последните си 6 официални срещи в Вирслига тимът на Рига ФК е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 6 получени гола.

Йелгава

Гостуващият състав на Йелгава заема 6-то място в таблицата с общ актив от 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 10 мача е реализирал 8 попадения и е инкасирал 14 попадения в своята мрежа. Като гост тимът има 4 двубоя до момента, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 1-7.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Йелгава са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Рига ФК - Йелгава - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, Рига ФК има записани 4 успеха, отбора на Йелгава няма записана нито 1 победа, а в една среща двата състава са завършили наравно, при общо голово съотношение 9-3. В предишните 2 срещи на своя стадион с отбора на Йелгава, Домакините от Рига ФК имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има победа в предишната си среща в Латвия, а на собствения си стадион има победа в предишната си среща.

Отборът на гостите има загуба в последната си среща в шампионата, а при визитите си записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.