Обосновани Футболни Прогнози

Йоргрите - Йонкьопинг Содра

26 Юни 2018 - 20:00
Йоргрите
Йонкьопинг Содра
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния сблъсък между съставите на Йоргрите и Йонкьопинг Содра от 15-ия кръг на текущото първенство в Суперетан Лига на Швеция. Треньора на домакините извежда на Галма Улеви своите футболисти срещу играчите на Йонкьопинг Содра.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Йоргрите

Йоргрите се намират на 5-то място в класирането с актив от 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 13 двубоя имат положителна голова разлика 26-17. На своя стадион Галма Улеви отборът е изиграл 6 двубоя, в които има 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 13-5.

В предишните си 6 официални мача в Суперетан Лига тимът на Йоргрите има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 12 получени гола.

Йонкьопинг Содра

Гостуващият тим на Йонкьопинг Содра е 11-ти в класирането с актив от 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя има отрицателна голова разлика 11-15. Далеч от дома отборът е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7-7.

В предишните си 6 официални мача в Суперетан Лига играчите на Йонкьопинг Содра имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 6 попадения и са инкасирали 7 гола.

Йоргрите - Йонкьопинг Содра - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата състава, тимът на Йоргрите има записани 2 успеха, отбора на Йонкьопинг Содра също има постигнати 2 успеха, а в една среща двата отбора са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 4-4. В предишните 2 мача у дома с Йонкьопинг Содра, футболистите на Йоргрите нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на Йоргрите допусна загуба в предишния кръг в първенството, а при домакинствата си има поражение в последната си среща.

Съставът на гостите има загуба в последния кръг в Швеция, а далеч от дома има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.