Обосновани Футболни Прогнози

Кеми Кингс - РоПС Рованиеми

21 Юни 2018 - 17:30
Кеми Кингс
РоПС Рованиеми
Прогноза: X2
Коефициент: 1.28
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 14-ия кръг на текущият шампионат в Финландия в турнира Вейкауслига между Кеми Кингс и РоПС Рованиеми. Кеми Кингс приемат на своя стадион гостуващия отбор на РоПС Рованиеми.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата среща:

Кеми Кингс

Кеми Кингс се намират на 11-та позиция във временното подреждане с 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя са отбелязали 14 попадения и са инкасирали 24 гола в своята врата. Пред своите почитатели Кеми Кингс е изиграл 7 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 8-13.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Кеми Кингс са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-7.

РоПС Рованиеми

Гостуващият тим на РоПС Рованиеми е 2-ри в таблицата с общ актив от 27 точки, записани след 8 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 14 срещи е отбелязал 20 попадения в противниковата врата и е получил 9 гола в собствената мрежа. Навън тимът е играл 7 срещи досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и една загуба, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Вейкауслига съставът на РоПС Рованиеми е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Кеми Кингс - РоПС Рованиеми - преки срещи

В последните 5 мача между двата отбора, Кеми Кингс има записани 2 победи, РоПС Рованиеми също има постигнати 2 успеха, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 6-8. В последните 2 срещи пред своите фенове с тима на РоПС Рованиеми, Домакините от Кеми Кингс са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините постигна успех в предишния кръг в първенството, а при домакинствата си постигна победа в последния си двубой.

Отборът на гостите е в серия от 2 победи в първенството на Финландия, а далеч от дома постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.