Обосновани Футболни Прогнози

Днепър Могилев - Торпедо Минск

22 Юни 2018 - 19:00
Днепър Могилев
Торпедо Минск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на футболното първенство в Премиер Лига на Беларус между съставите на Днепър Могилев и Торпедо Минск.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Днепър Могилев

Футболистите на тима домакин са 12-ти в класирането със събрани 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 12 двубоя имат отрицателна голова разлика 6-15. Като домакин Днепър Могилев има 5 мача, в които е записал една победа, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 2 гола в мрежата на съперниците си и е получил 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Днепър Могилев има записани 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика вкарани 2 гола и получени 10 гола.

Торпедо Минск

Гостуващият тим на Торпедо Минск е 14-ти в класирането с 7 точки, натрупани след 1 победа, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи има отрицателна голова разлика 4-16. Далеч от дома отборът е играл 6 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, при обща голова разлика 2-12.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Торпедо Минск е постигнал 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали в противниковата мрежа 2 попадения и са получили 12 попадения от противниците си.

Днепър Могилев - Торпедо Минск - преки двубои

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините е с 3 загуби в Беларус, а на собствения си терен има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите от Торпедо Минск е с 2 поредни загуби в първенството на Беларус, а като гост е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.