Обосновани Футболни Прогнози

Стабек - Бодо Глимт

10 Юни 2018 - 19:00
Стабек
Бодо Глимт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да анализирам футболния двубой между футболните тимове на Стабек и Бодо Глимт от поредния кръг на текущият сезон в Елитсериен на Норвегия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу противниковия отбор на Бодо Глимт.

Но нека да разгледаме информацията за днешната футболна среща:

Стабек

Стабек се намират на 14-то място във временното подреждане с 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 12 двубоя имат отрицателна голова разлика 13-22. У дома Стабек е играл 5 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-6.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Стабек е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 10 получени гола.

Бодо Глимт

Съставът на гостите от Бодо Глимт е 11-ти във временното класиране с 12 точки, записани след 3 победи, 3 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 12 двубоя има отрицателна голова разлика 12-14. При гостуванията си отборът е играл 6 двубоя досега, в които има една победа, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 3 гола във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 6 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Бодо Глимт имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 5 гола.

Стабек - Бодо Глимт - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата състава, Стабек е записал 2 победи, отбора на Бодо Глимт също е записал 2 победи, а един двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 7-12. В предишните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Бодо Глимт, Домакините от Стабек са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Стабек има загуба в предишната си среща в Норвегия, а на собствения си терен има успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Бодо Глимт постигна победа в последния кръг в първенството на Норвегия, а при визитите си допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.