Обосновани Футболни Прогнози

Кески-Уусимаа - МиКи Микели

8 Юни 2018 - 19:00
Кески-Уусимаа
МиКи Микели
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.61
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 8-ия кръг на шампионата в Каконен Група А на Финландия между футболните отбори на Кески-Уусимаа и МиКи Микели. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на МиКи Микели на домашния си стадион.

Време е за фактите за предстоящия мач:

Кески-Уусимаа

Кески-Уусимаа се намират на 11-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 4 точки, от една победа, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 срещи имат голова разлика 6-15. На своя стадион съставът е изиграл 4 срещи досега, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, вкарал е 5 гола във вратата на гостуващите отбори и е получил 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Каконен Група А съставът на Кески-Уусимаа е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-13.

МиКи Микели

Гостуващият състав на МиКи Микели заема 10-то място в класирането с 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 7 мача има голова разлика 10-10. Далеч от дома отборът има 4 двубоя до момента, в които има 4 загуби, при голова разлика 3-9.

В последните си 6 официални двубоя в Каконен Група А футболистите на МиКи Микели имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 8 гола.

Кески-Уусимаа - МиКи Микели - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата съперника, тимът на Кески-Уусимаа е записал една победа, а МиКи Микели също е записал 1 победа, при общо голово съотношение 4-4. В последната среща на своя стадион с състава на МиКи Микели, футболистите на Кески-Уусимаа имат 1 победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има успех в последния си мач в първенството, а на собствения си стадион допусна поражение в последния си двубой.

Съставът на МиКи Микели постигна реми в предишния кръг в шампионата на Финландия, а като гост е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.61 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.