Обосновани Футболни Прогнози

Негери Сембилан - Перак

6 Юни 2018 - 17:00
Негери Сембилан
Перак
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.66
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните отбори на Негери Сембилан и Перак от 14-ия кръг на текущият шампионат в Малайзия в Суперлига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Перак.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Негери Сембилан

Футболистите на състава домакин заемат 11-то място във временното подреждане с общ актив от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача са успели да реализират 14 попадения в противниковата врата и са инкасирали 25 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена тимът на Негери Сембилан е изиграл 6 мача до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 8 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 10 гола във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Негери Сембилан има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 попадения и са инкасирали 12 попадения от противниковите тимове.

Перак

Отборът на гостите от Перак е трети в класирането с общ сбор от 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя има голова разлика 22-17. На чужд терен отборът е играл 7 двубоя, в които има 3 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-10.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Перак е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 9 попадения и са получили 10 гола от съперниците си.

Негери Сембилан - Перак - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата тима, Негери Сембилан е постигнал 2 победи, а тима на Перак е постигнал 3 победи, при общо голово съотношение 8-7. В предишните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Перак, Домакините от Негери Сембилан са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Негери Сембилан е с 2 последователни победи в Малайзия, а у дома постигна победа в предишната си среща.

Съставът на гостите има неуспех в предишната си среща в Малайзия, а при гостуванията си е с 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.