Обосновани Футболни Прогнози

Хускварна - Атвидаберг

3 Юни 2018 - 17:00
Хускварна
Атвидаберг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
4 - 2
позната футболни прогнози

За днес ще се спра на сблъсъка между футболните отбори на Хускварна и Атвидаберг от 9-ия кръг на футболния сезон в Швеция в Първа Дивизия - Юг. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Атвидаберг на Вапенвален.

Време е да предоставя информация за днешния футболен мач:

Хускварна

Хускварна са 14-ти във временното класиране с актив от 4 точки, постигнати след 1 победа, едно равенство и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 8 двубоя са успели да реализират 12 гола в противниковата врата и са инкасирали 16 попадения в собствената мрежа. У дома Хускварна е изиграл 4 мача до момента, в които има едно равенство и 3 загуби и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 5-9.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия - Юг играчите на Хускварна имат в актива си една победа и 5 загуби, при голова разлика 11-14.

Атвидаберг

Гостуващият състав на Атвидаберг е 16-ти във временното подреждане с актив от 3 точки, след 3 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните 8 мача има отрицателна голова разлика 7-17. При визитите си отборът има 4 срещи, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 5 гола във вратата на своите домакини и е получил 12 гола във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Атвидаберг имат на сметката си 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, като са реализирали 5 гола и са им вкарали 15 попадения.

Хускварна - Атвидаберг - преки срещи

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Хускварна постигна победа в предишната си среща в Швеция, а у дома е в серия от 3 последователни поражения.

Съставът на гостите от Атвидаберг записа равенство в предишната си среща в първенството на Швеция, а при визитите си е в серия от 3 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.