Обосновани Футболни Прогнози

Стрьомен - Тромсдален

17 Юни 2018 - 19:00
Стрьомен
Тромсдален
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам футболния сблъсък от поредния кръг на сезона в Норвегия в Първа Дивизия между Стрьомен и Тромсдален. Стрьомен излизат срещу футболистите на Тромсдален на Стрьомен.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен двубой:

Стрьомен

Футболистите на домакините от Стрьомен са 15-ти в таблицата с 10 точки, записани след 3 победи, 1 равенство и 8 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя са реализирали 18 попадения в противниковата врата и са допуснали 22 попадения в собствената мрежа. Пред своите верни почитатели тимът е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 10-6.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Стрьомен имат записани една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 7-13.

Тромсдален

Отборът на гостите от Тромсдален е на 12-то място във временното подреждане с актив от 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача има отрицателна голова разлика 16-21. Като гост отборът е играл 6 двубоя, в които има 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 7 попадения в противниковата мрежа и е получил 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия съставът на Тромсдален е постигнал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 9-9.

Стрьомен - Тромсдален - директни мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, Стрьомен не е записал нито 1 победа, тима на Тромсдален е спечелил 2 успеха, а в 3 двубоя двата състава са завършили наравно, при общо голово съотношение 7-11. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на Тромсдален, футболистите на Стрьомен нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Стрьомен допусна неуспех в предишната си среща в шампионата на Норвегия, а у дома има успех в последния си двубой.

Съставът на Тромсдален е в серия от 2 последователни успеха в Норвегия, а при гостуванията си е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.