Обосновани Футболни Прогнози

Хьодд - Флекерьой

23 Юни 2018 - 18:00
Хьодд
Флекерьой
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 11-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Втора Дивизия - Група 2 на Норвегия между отборите на Хьодд и Флекерьой. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Флекерьой на домашния си терен.

Информацията за днешната футболна среща:

Хьодд

Футболистите на домакините от Хьодд са 3-ти във временното класиране с общ сбор от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 10 мача са реализирали 18 гола в противниковата врата и са инкасирали 9 гола в мрежата си. На домашна сцена Хьодд има 5 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 8-4.

В последните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 2 тимът на Хьодд има записани 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 12 вкарани и 5 получени гола.

Флекерьой

Гостуващият отбор на Флекерьой е 6-ти във временното класиране с общ актив от 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача има голова разлика 16-17. На чужд терен отборът е играл 5 двубоя, в които е записал 3 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 9-7.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Флекерьой имат записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 11 гола.

Хьодд - Флекерьой - преки двубои

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Хьодд стигна до равенство в последния си двубой в първенството на Норвегия, а у дома е с 2 поредни успеха.

Съставът на гостите от Флекерьой допусна неуспех в последния кръг в Норвегия, а на чужд терен е с 3 последователни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.