Обосновани Футболни Прогнози

БАТЕ Борисов - Гомел

13 Юни 2018 - 18:45
БАТЕ Борисов
Гомел
Прогноза: 1
Коефициент: 1.20
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои двубоя от 11-ия кръг на футболния шампионат в Премиер Лига на Беларус между футболните състави на БАТЕ Борисов и Гомел. Трактористите посрещат на своя стадион гостуващия футболен отбор на Гомел.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен мач:

БАТЕ Борисов

БАТЕ Борисов са водачи в класирането с 25 точки, събрани след 8 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните 10 мача имат голова разлика 15-4. Като домакин съставът на БАТЕ Борисов има 5 двубоя до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, вкарал е 9 гола във вратата на своите гости и е получил 2 гола в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Премиер Лига отборът на Трактористите има записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 9 попадения и са допуснали 4 попадения от играчите на съперниците си.

Гомел

Тимът на гостите от Гомел заема 14-то място в таблицата с актив от 7 точки, събрани след 1 победа, 4 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 10 срещи има отрицателна голова разлика 4-9. При визитите си отборът е играл 4 мача досега, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 2 гола в противниковата мрежа и е получил 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Гомел имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 3 попадения и са допуснали 6 гола.

БАТЕ Борисов - Гомел - преки срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, съставът на БАТЕ Борисов има постигнати 2 победи, състава на Гомел няма спечелена нито 1 победа, а в 3 мача двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-1. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Гомел, Домакините от БАТЕ Борисов са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от БАТЕ Борисов има неуспех в последния кръг в първенството на Беларус, а при домакинствата си записа равенство в предишната си среща.

Съставът на Гомел постигна победа в последния си двубой в Беларус, а на чужд терен има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.20 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.