Обосновани Футболни Прогнози

Фрам Ларвик - Хьонефос

9 Юни 2018 - 17:00
Фрам Ларвик
Хьонефос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
3 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък между футболните тимове на Фрам Ларвик и Хьонефос от 9-ия кръг на шампионата в Норвегия в турнира Втора Дивизия - Група 1. Фрам Ларвик приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Хьонефос.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Фрам Ларвик

Играчите на състава домакин са 10-ти в таблицата с актив от 9 точки, след 3 победи и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 8 срещи имат отрицателна голова разлика 12-17. У дома съставът на Фрам Ларвик е изиграл 4 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и 2 загуби, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 1 отборът на Фрам Ларвик е записал една победа и 5 загуби, при голова разлика 8-15.

Хьонефос

Отборът на гостите от Хьонефос се намира на 13-та позиция в класирането с актив от 5 точки, от 1 победа, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача има отрицателна голова разлика 10-16. Като гост съставът е играл 4 срещи досега, в които е записал една победа и 3 загуби, при голова разлика 6-9.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 1 тимът на Хьонефос има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-12.

Фрам Ларвик - Хьонефос - преки двубои

.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Фрам Ларвик е в серия от 3 поражения в първенството на Норвегия, а у дома има поражение в предишния си двубой.

Отборът на Хьонефос записа равенство в предишния си мач в Норвегия, а на чужд терен има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.