Обосновани Футболни Прогнози

Селфос - Тротур Рейкявик

12 Юни 2018 - 22:15
Селфос
Тротур Рейкявик
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните отбори на Селфос и Тротур Рейкявик от 7-ия кръг на настоящият сезон в Първа Дивизия на Исландия. Селфос излизат срещу гостуващия отбор на Тротур Рейкявик на Селфосвьолур.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешната футболна среща:

Селфос

Селфос са 8-ми във временното класиране с общ сбор от 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 6 срещи са вкарали 10 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 14 гола в своята врата. Пред собствените си винаги подкрепящи го привърженици съставът е играл 3 мача досега, в които е записал 2 победи и 1 загуба, отбелязал е 4 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия съставът на Селфос е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 14 гола.

Тротур Рейкявик

Гостуващият състав на Тротур Рейкявик се намира на 7-мо място в таблицата с актив от 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 мача има голова разлика 11-12. Като гост съставът е изиграл 3 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и нито една загуба навън, отбелязал е 8 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Тротур Рейкявик имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 12 гола.

Селфос - Тротур Рейкявик - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, тимът на Селфос е постигнал 2 успеха, отбора на Тротур Рейкявик също е спечелил 2 победи, а в 1 мач двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 5-7. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Тротур Рейкявик, играчите на Селфос са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Селфос допусна поражение в последния си двубой в шампионата на Исландия, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на гостите от Тротур Рейкявик има загуба в последния си мач в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 поредни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.