Обосновани Футболни Прогнози

ФК Витебск - Ислоч Минск

25 Юни 2018 - 19:00
ФК Витебск
Ислоч Минск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 14-ия кръг на първенството в Премиер Лига на Беларус между съставите на ФК Витебск и Ислоч Минск. ФК Витебск излизат срещу гостуващия отбор на Ислоч Минск на домашния си стадион Витебски Централен Спортен Комплекс.

Накратко факти и статистика за днешния двубой:

ФК Витебск

ФК Витебск са 4-ти в таблицата с актив от 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача са вкарали 16 попадения в противниковата врата и са получили 8 гола във вратата си. На собствения си стадион ФК Витебск е играл 6 срещи досега, в които има 5 победи и една загуба, при голова разлика 9-2.

В последните си 6 официални срещи в Премиер Лига отборът на ФК Витебск има в актива си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 9-4.

Ислоч Минск

Гостуващият състав на Ислоч Минск заема 9-та позиция във временното подреждане с актив от 15 точки, събрани след 3 победи, 6 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 12 срещи е реализирал 8 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 10 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът е играл 5 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 4 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Ислоч Минск имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 4 попадения и са им вкарали 6 попадения.

ФК Витебск - Ислоч Минск - преки двубои

В предишните 4 двубоя между двата противника, ФК Витебск има постигнатa една победа, състава на Ислоч Минск има спечелени 2 победи, а един двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 2-4. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Ислоч Минск, играчите на ФК Витебск нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на ФК Витебск стигна до равенство в последния си мач в Беларус, а при домакинствата си е с 4 последователни успеха.

Тимът на Ислоч Минск допусна неуспех в предишната си среща в Беларус, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.