Обосновани Футболни Прогнози

Нест-Сотра - Викинг Ставангер

16 Юни 2018 - 20:00
Нест-Сотра
Викинг Ставангер
Прогноза: 2
Коефициент: 1.75
5 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Норвегия между футболните състави на Нест-Сотра и Викинг Ставангер. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Викинг Ставангер.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия сблъсък:

Нест-Сотра

Домакините са 13-ти в таблицата с временното подреждане с 13 точки, от 4 победи, едно равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя имат голова разлика 16-22. На своя терен отборът на Нест-Сотра е изиграл 5 мача досега, в които има 2 победи и 3 загуби, реализирал е 7 гола във вратата на гостуващите отбори и е получил 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Нест-Сотра е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 6 попадения и са получили 9 попадения от противниковите футболни състави.

Викинг Ставангер

Отборът на гостите от Викинг Ставангер заема 4-то място във временното подреждане със събрани 19 точки, от 6 победи, 1 равенство и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 11 мача има положителна голова разлика 23-15. При гостуванията си отборът е изиграл 6 мача, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 11 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 8 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на Тъмносините е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 9 гола.

Нест-Сотра - Викинг Ставангер - преки мачове

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините има поражение в предишния си мач в първенството на Норвегия, а на собствения си стадион има успех в последния си двубой.

Съставът на гостите от Викинг Ставангер е с 3 последователни загуби в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.75 Резултат: 5 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.