Обосновани Футболни Прогнози

Шелефтео - Умео ФК

31 Май 2018 - 20:00
Шелефтео
Умео ФК
Прогноза: 2
Коефициент: 1.83
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболната среща от поредния кръг на футболния шампионат в Швеция в Първа Дивизия - Север между тимовете на Шелефтео и Умео ФК.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Шелефтео

Шелефтео са 16-ти във временното подреждане с 3 точки, след 3 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 8 срещи имат голова разлика 11-20. Като домакин Шелефтео е изиграл 4 мача досега, в които има едно равенство и 3 загуби и все още са без победа у дома, реализирал е 5 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Шелефтео има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 13 гола.

Умео ФК

Гостуващият отбор на Умео ФК е на 10-то място във временното класиране с 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 8 мача има голова разлика 10-11. При визитите си тимът е играл 4 двубоя до момента, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още не е записал нито една победа навън, реализирал е 3 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Умео ФК е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 8 попадения и са инкасирали 9 гола от противниковите отбори.

Шелефтео - Умео ФК - преки двубои

В последните 2 изиграни мача между двата тима, тимът на Шелефтео е записал една победа, а Умео ФК също е записал една победа, при общо голово съотношение 5-4. В предишната среща пред своите привърженици срещу тима на Умео ФК, играчите на Шелефтео нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Шелефтео допусна неуспех в предишния кръг в шампионата, а на собствения си стадион допусна загуба в предишната си среща.

Отборът на Умео ФК е с 2 последователни ремита в Швеция, а на чужд терен записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.83 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.