Обосновани Футболни Прогнози

Париж ФК - Нанси

4 Май 2018 - 21:45
Париж ФК
Нанси
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.37
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния мач между футболистите на Париж ФК и Нанси от поредния кръг на текущият шампионат в Франция в турнира Лига 2.

Време е за фактите за предстоящия двубой:

Париж ФК

Домакините от Париж ФК са 9-ти във временното подреждане с актив от 57 точки, след 15 победи, 12 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 двубоя имат положителна голова разлика 42-33. На домашна сцена Париж ФК е изиграл 18 двубоя досега, в които има 9 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 21-16.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 тимът на Париж ФК е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 4 попадения и са инкасирали 6 попадения.

Нанси

Гостуващият отбор на Нанси е 17-ти във временното подреждане с актив от 35 точки, постигнати след 8 победи, 11 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 двубоя е реализирал 35 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 52 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 18 срещи, в които има 2 победи, 5 равенства и 11 загуби, при обща голова разлика 10-27.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 съставът на Бодлите е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 10 гола.

Париж ФК - Нанси - директни срещи

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата състава, тимът на Париж ФК има записанa една победа, тима на Нанси също е спечелил една победа, а в една среща двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 4-4. В последната среща у дома с Бодлите, играчите на Париж ФК нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Париж ФК има неуспех в последния си двубой в шампионата на Франция, а на своя стадион стигна до реми в последния си мач.

Тимът на Нанси постигна победа в предишната си среща в Франция, а като гост е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.37 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.