Обосновани Футболни Прогнози

Целие - Марибор

23 Май 2018 - 17:00
Целие
Марибор
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
0 - 4
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболистите на Целие и Марибор от поредния кръг на футболния сезон в Първа Лига на Словения. Треньора на домакините извежда на Арена Петрол своите футболисти срещу футболистите на Марибор.

Факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Целие

Футболистите на Целие са на 4-то място в таблицата с временното класиране с актив от 47 точки, натрупани след 13 победи, 8 равенства и 13 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 34 двубоя са отбелязали 55 гола в противниковата врата и са инкасирали 47 попадения в своята врата. Пред своите привърженици отборът има 17 мача, в които е записал 9 победи, 6 равенства и 2 загуби, отбелязал е 37 гола в противниковата врата и е получил 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига отборът на Целие е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 7 гола и са им вкарали 10 попадения.

Марибор

Отборът на гостите от Марибор е 2-ри във временното подреждане със събрани 74 точки, събрани след 22 победи, 8 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 34 срещи е вкарал 70 гола и е допуснал 28 попадения в собствената мрежа. Навън отборът е играл 17 двубоя до момента, в които е записал 13 победи, 3 равенства и една загуба, реализирал е 46 гола в противниковата врата и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на Виолетовите имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 15-8.

Целие - Марибор - преки срещи

В последните 5 играни мача между двата отбора, Целие е спечелил 2 победи, отбора на Марибор има спечеленa една победа, а в 2 срещи двата отбора са завършили наравно, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 двубоя у дома срещу Марибор, Домакините от Целие имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините постигна успех в предишния си двубой в първенството на Словения, а при домакинствата си има загуба в предишната си среща.

Съставът на Марибор има поражение в предишната си среща в шампионата на Словения, а като гост постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.