Обосновани Футболни Прогнози

Тенерифе - Спортинг Хихон

18 Май 2018 - 22:00
Тенерифе
Спортинг Хихон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам мача между съставите на Тенерифе и Спортинг Хихон от 40-ия кръг на текущият футболен шампионат в Испания в турнира Сегунда Дивисион. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Червено-белите на Хелиодоро Родригес Лопес.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Тенерифе

Домакините са 11-ти в таблицата с актив от 54 точки, след 14 победи, 12 равенства и 13 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 39 мача са реализирали 55 попадения в противниковата врата и са допуснали 48 попадения в своята мрежа. На домашна сцена Тенерифе е играл 19 мача досега, в които е записал 10 победи, 7 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 36-16.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион тимът на Тенерифе е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-11.

Спортинг Хихон

Гостуващият тим на Спортинг Хихон е 3-ти в класирането с 68 точки, постигнати след 20 победи, 8 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 39 срещи има положителна голова разлика 58-35. При гостуванията си отборът е изиграл 19 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 8 загуби, реализирал е 21 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 21 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Спортинг Хихон са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Тенерифе - Спортинг Хихон - директни срещи

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, Тенерифе няма постигната нито една победа, отбора на Спортинг Хихон е спечелил 3 победи, а в 2 двубоя двата противника са си поделили точките, при обща голова разлика 1-9. В предишните 2 срещи на своя стадион с Спортинг Хихон, Домакините от Тенерифе нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Тенерифе е с 2 последователни равенствa в първенството на Испания, а у дома постигна реми в последната си среща.

Съставът на Спортинг Хихон е в серия от 2 последователни поражения в Испания, а далеч от дома има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.