Обосновани Футболни Прогнози

Фредериция - Роскилде

2 Май 2018 - 19:00
Фредериция
Роскилде
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния сблъсък между съставите на Фредериция и Роскилде от 30-ия кръг на футболното първенство в Дания в Първа Дивизия.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Фредериция

Играчите на Фредериция са 6-ти във временното класиране с актив от 41 точки, от 11 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача са отбелязали 47 гола в противниковата врата и са получили 40 гола в своята врата. Като домакин Фредериция е изиграл 13 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 22-22.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Фредериция е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-7.

Роскилде

Гостуващият отбор на Роскилде е 9-ти във временното подреждане с актив от 34 точки, събрани след 9 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи е реализирал 36 гола и е получил 42 гола във вратата си. Далеч от дома тимът е изиграл 13 срещи, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 19 попадения в противниковата врата и е допуснал 20 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Роскилде са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в мрежата на своите съперници 6 попадения и са допуснали 8 попадения от противниковите футболни тимове.

Фредериция - Роскилде - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Фредериция е спечелил една победа, отбора на Роскилде има спечелени 3 успеха, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 5-7. В последните 2 срещи на своя терен срещу Роскилде, играчите на Фредериция са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините има неуспех в последния си мач в Дания, а при домакинствата си допусна поражение в последния си мач.

Отборът на гостите постигна победа в последния си двубой в шампионата на Дания, а като гост постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.