Обосновани Футболни Прогнози

Од БК 2 - Мьолнер

28 Май 2018 - 14:00
Од БК 2
Мьолнер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.61
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 8-ия кръг на сезона в Норвегия в турнира Втора Дивизия - Група 1 между съставите на Од БК 2 и Мьолнер. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Мьолнер на своя стадион.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Од БК 2

Домакините от Од БК 2 са 12-ти във временното класиране със събрани 6 точки, след 2 победи и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 6 мача са отбелязали 7 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 14 гола в собствената врата. На домашна сцена Од БК 2 е играл 3 срещи, в които има 2 победи и една загуба, вкарал е 6 гола във вратата на гостуващите тимове и е получил 7 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 1 съставът на Од БК 2 има в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 7-14.

Мьолнер

Гостуващият състав на Мьолнер се намира на 9-то място в таблицата със събрани 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 6 двубоя е реализирал 6 попадения и е инкасирал 14 гола в собствената мрежа. Навън съставът има 3 двубоя досега, в които има една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 2-11.

В последните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 1 играчите на Мьолнер са записали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6-14.

Од БК 2 - Мьолнер - директни двубои

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Од БК 2 е в серия от 3 загуби в Норвегия, а у дома допусна загуба в последната си среща.

Отборът на гостите от Мьолнер постигна успех в предишния кръг в първенството на Норвегия, а далеч от дома има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.61 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.