Обосновани Футболни Прогнози

Од БК - Сандефьорд

16 Май 2018 - 19:00
Од БК
Сандефьорд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.39
5 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболистите на Од БК и Сандефьорд от поредния кръг на шампионата в Норвегия в турнира Елитсериен. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Сандефьорд на Скагерак Арена.

Време е за статистиката за днешната среща:

Од БК

Од БК се намират на 8-ма позиция в класирането с 13 точки, от 4 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача са реализирали 12 попадения в противниковата врата и са получили 12 попадения в своята мрежа. Като домакин Од БК има 5 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 9-4.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Од БК са записали 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Сандефьорд

Гостуващият тим на Сандефьорд е 15-ти в класирането с 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 9 срещи е вкарал 10 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 19 гола в мрежата си. При визитите си отборът е играл 4 мача до момента, в които има една победа и 3 загуби, при голова разлика 5-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Елитсериен съставът на Момчетата е записал едно равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 5-12.

Од БК - Сандефьорд - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата тима, Од БК има записани 4 победи, Сандефьорд не е записал нито една победа, а в една среща двата състава не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 11-3. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Сандефьорд, играчите на Од БК имат 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Од БК допусна загуба в предишния си двубой в първенството, а на собствения си терен е в серия от 3 поредни успеха.

Съставът на Сандефьорд е с 4 поредни поражения в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.39 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.