Обосновани Футболни Прогнози

Андерлехт - Стандарт Лиеж

10 Май 2018 - 15:30
Андерлехт
Стандарт Лиеж
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой между футболните отбори на Андерлехт и Стандарт Лиеж от 8-ия кръг на настоящето първенство в Група за Титлата на Белгия. Играчите на Андерлехт излизат срещу противниковия отбор на Стандарт Лиеж на Констант Ванден Сток.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Андерлехт

Домакините са 2-ри в класирането с общ сбор от 40 точки, след 4 победи и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 7 мача имат голова разлика 10-9. Пред собствените си фенове отборът на Андерлехт е изиграл 3 двубоя, в които е записал 2 победи и една загуба, вкарал е 4 попадения в противниковата мрежа и е получил 3 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Група за Титлата футболистите на Андерлехт имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 10-7.

Стандарт Лиеж

Гостуващият състав на Стандарт Лиеж заема трето място в таблицата с 38 точки, постигнати след 5 победи, едно равенство и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 7 двубоя е успял да реализира 16 попадения и е позволил да му отбележат 7 попадения във вратата си. Като гост тимът е играл 3 мача досега, в които е записал една победа, едно равенство и една загуба, вкарал е 7 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е получил 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Група за Титлата играчите на Стандарт Лиеж имат записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 15-7.

Андерлехт - Стандарт Лиеж - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата тима, съставът на Андерлехт има записанa една победа, отбора на Стандарт Лиеж има постигнати 3 успеха, а 1 мач е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 5-8. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Червените, футболистите на Андерлехт имат 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Андерлехт е с 2 последователни успеха в шампионата, а на собствения си стадион е с 2 поредни успеха.

Отборът на гостите от Стандарт Лиеж е в серия от 2 последователни успеха в шампионата на Белгия, а като гост има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.