Обосновани Футболни Прогнози

АФК Ескилстюна - Йефле

24 Май 2018 - 20:00
АФК Ескилстюна
Йефле
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 9-ия кръг на текущият футболен шампионат в Швеция в турнира Суперетан Лига между съставите на АФК Ескилстюна и Йефле. Играчите на АФК Ескилстюна приемат на гостуващия футболен отбор на Йефле.

Стига приказки време е за статистиката за днешния двубой:

АФК Ескилстюна

Футболистите на домакините са 2-ри във временното класиране с актив от 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 8 срещи са реализирали 14 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 4 попадения в мрежата си. Като домакин отборът на АФК Ескилстюна е изиграл 4 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, реализирал е 9 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на АФК Ескилстюна има в актива си 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при обща голова разлика 14 вкарани и 2 получени гола.

Йефле

Гостуващият отбор на Йефле е 14-ти във временното подреждане с актив от 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 8 мача е вкарал 9 попадения и е позволил да му отбележат 14 гола в мрежата си. Навън отборът е изиграл 4 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига футболистите на Йефле са записали една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 9 получени гола.

АФК Ескилстюна - Йефле - директни двубои

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на АФК Ескилстюна постигна успех в предишния си мач в Швеция, а на своя стадион записа равенство в последния си двубой.

Тимът на гостите е в серия от 3 последователни загуби в Швеция, а като гост допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.