Обосновани Футболни Прогнози

Варнсдорф - Прибрам

8 Май 2018 - 15:00
Варнсдорф
Прибрам
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
2 - 5
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 27-ия кръг на текущият футболен шампионат в Национална Лига на Чехия между отборите на Варнсдорф и Прибрам. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Прибрам на Градски стадион Котлине.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен мач:

Варнсдорф

Домакините от Варнсдорф са на 13-та позиция във временното подреждане с актив от 27 точки, от 6 победи, 9 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 25 срещи са вкарали 29 попадения в противниковата врата и са допуснали 36 гола в собствената мрежа. Пред собствените си предани привърженици тимът е играл 12 мача досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 14 попадения във вратата на съперниците си и е получил 11 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига футболистите на Варнсдорф са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 3-7.

Прибрам

Гостуващият тим на Прибрам е 2-ри във временното класиране с актив от 48 точки, събрани след 15 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 25 срещи е отбелязал 46 гола във вратата на противниците си и е допуснал 26 попадения в своята врата. На чужд терен отборът е играл 12 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 5 загуби, реализирал е 17 попадения във вратата на противниците си и е получил 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига съставът на Прибрам е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 9 попадения и са получили 7 попадения от противниковите състави.

Варнсдорф - Прибрам - преки мачове

В последната среща между двата отбора, тимът на Варнсдорф няма записана нито една победа, а отбора на Прибрам е спечелил 1 победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Варнсдорф записа реми в последния си мач в шампионата, а на собствения си стадион има неуспех в последния си мач.

Отборът на гостите от Прибрам допусна неуспех в последния си мач в Чехия, а като гост е с 2 поредни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.