Обосновани Футболни Прогнози

Лавал - Конкарно

11 Май 2018 - 19:30
Лавал
Конкарно
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам двубоя от 32-ия кръг на текущото футболно първенство в Франция в турнира Лига Национал между футболистите на Лавал и Конкарно. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Конкарно на своя терен.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Лавал

Футболистите на Лавал са 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 41 точки, записани след 10 победи, 11 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача имат положителна голова разлика 36-35. Пред своите почитатели Лавал е изиграл 15 срещи до момента, в които има 7 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 21-11.

В последните си 6 официални срещи в Лига Национал съставът на Лавал има на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-11.

Конкарно

Съставът на гостите от Конкарно е 13-ти в класирането със събрани 39 точки, натрупани след 9 победи, 12 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 31 двубоя е вкарал 37 гола и е позволил да му отбележат 37 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът има 15 мача до момента, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 18-19.

В предишните си 6 официални мача в Лига Национал играчите на Конкарно са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 9 получени гола.

Лавал - Конкарно - директни срещи

В последната среща между двата противника, Лавал има спечеленa една победа, а отбора на Конкарно няма постигната нито 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Лавал е в серия от 4 поредни поражения в шампионата на Франция, а на своя стадион е с 2 загуби.

Отборът на Конкарно има неуспех в последния кръг в първенството, а при визитите си има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.