Обосновани Футболни Прогнози

Сарагоса - Албасете

20 Май 2018 - 19:00
Сарагоса
Албасете
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
4 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на срещата между футболните състави на Сарагоса и Албасете от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Сегунда Дивисион на Испания. Сарагоса излизат срещу противниковия футболен отбор на Албасете на домашния си терен.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешната среща:

Сарагоса

Сарагоса са 5-ти във временното класиране с 62 точки, след 17 победи, 11 равенства и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 39 срещи са вкарали 48 попадения и са инкасирали 41 гола в собствената мрежа. Пред своите предани привърженици Сарагоса е играл 19 двубоя до момента, в които има 10 победи, 6 равенства и 3 загуби, отбелязал е 24 гола във вратата на съперниците си и е получил 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Сарагоса има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-7.

Албасете

Гостуващият състав на Албасете се намира на 14-та позиция във временното класиране със събрани 47 точки, записани след 11 победи, 14 равенства и 14 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 39 мача има голова разлика 33-41. Навън съставът има 19 мача досега, в които е записал 3 победи, 8 равенства и 8 загуби, вкарал е 14 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 24 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Албасете са записали 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 8 гола.

Сарагоса - Албасете - директни двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, Сарагоса има спечелени 3 победи, отбора на Албасете няма записана нито 1 победа, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 9-4. В предишните 2 двубоя у дома с отбора на Албасете, играчите на Сарагоса са записали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините има загуба в предишния си двубой в първенството на Испания, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни успеха.

Тимът на гостите от Албасете има поражение в последната си среща в първенството на Испания, а при гостуванията си е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.