Обосновани Футболни Прогнози

Таммека Тарту - Тулевик Вилянди

22 Май 2018 - 20:30
Таммека Тарту
Тулевик Вилянди
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да анализирам футболния мач от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Естония в Мейстрилига между футболните тимове на Таммека Тарту и Тулевик Вилянди.

Информацията за предстоящата среща:

Таммека Тарту

Футболистите на Таммека Тарту се намират на 5-то място в таблицата с 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача са реализирали 25 попадения в противниковата врата и са получили 22 гола в собствената врата. У дома съставът има 6 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-11.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Таммека Тарту е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 11 гола и са получили 15 попадения.

Тулевик Вилянди

Съставът на гостите от Тулевик Вилянди е на 7-мо място във временното класиране с общ сбор от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните 14 двубоя е реализирал 8 попадения и е инкасирал 42 гола във вратата си. Като гост съставът е играл 6 мача досега, в които има 1 победа, едно равенство и 4 загуби, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е получил 13 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Мейстрилига играчите на Тулевик Вилянди са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-20.

Таммека Тарту - Тулевик Вилянди - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Таммека Тарту е постигнал 3 успеха, състава на Тулевик Вилянди няма спечелена нито една победа, а 2 срещи са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 9-4. В последните 2 срещи пред своите почитатели с Тулевик Вилянди, футболистите на Таммека Тарту са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините има загуба в предишната си среща в първенството, а на своя стадион записа равенство в предишния си двубой.

Съставът на Тулевик Вилянди стигна до реми в предишния кръг в шампионата на Естония, а като гост допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.