Обосновани Футболни Прогнози

Горица - Целие

3 Май 2018 - 17:00
Горица
Целие
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
3 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните състави на Горица и Целие от 31-ия кръг на сезона в Първа Лига на Словения. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Целие на Нова Горица Спорт Парк.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен мач:

Горица

Играчите на домакините от Горица заемат 6-та позиция във временното класиране с 35 точки, постигнати след 10 победи, 5 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача са вкарали 28 попадения и са позволили да им вкарат 41 попадения в своята мрежа. На домашна сцена отборът на Горица е изиграл 14 срещи досега, в които има 6 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 13-23.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига тимът на Горица е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-8.

Целие

Гостуващият тим на Целие е на 4-то място в таблицата с временното класиране с общ сбор от 43 точки, записани след 12 победи, 7 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 29 мача има положителна голова разлика 50-38. При гостуванията си отборът има 14 мача, в които има 3 победи, 2 равенства и 9 загуби, реализирал е 16 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 26 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Целие са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 17 гола и получени 7 гола.

Горица - Целие - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, Горица има спечеленa 1 победа, състава на Целие е постигнал 2 успеха, а в 2 двубоя двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 4-6. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на Целие, футболистите на Горица са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините постигна реми в последния кръг в шампионата, а у дома постигна победа в последния си мач.

Отборът на Целие постигна успех в последния си мач в шампионата на Словения, а като гост е с 3 последователни загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.