Обосновани Футболни Прогнози

Хошимин Сити - Кан Тхо

27 Юни 2018 - 14:00
Хошимин Сити
Кан Тхо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между отборите на Хошимин Сити и Кан Тхо от 16-ия кръг на настоящият футболен шампионат в В-Лига на Виетнам. Хошимин Сити посрещат на гостуващия отбор на Кан Тхо.

Стига приказки време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Хошимин Сити

Хошимин Сити са 13-ти в класирането с актив от 13 точки, натрупани след 3 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача са вкарали 12 гола и са допуснали 22 гола в своята мрежа. На домашна сцена Хошимин Сити е изиграл 7 мача, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 4 гола във вратата на своите гости и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Хошимин Сити имат в актива си 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Кан Тхо

Съставът на гостите от Кан Тхо се намира на 11-та позиция в класирането с 16 точки, събрани след 3 победи, 7 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 15 срещи има отрицателна голова разлика 14-18. Далеч от дома съставът има 7 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-6.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Кан Тхо е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при обща голова разлика 2 вкарани и 6 получени гола.

Хошимин Сити - Кан Тхо - директни срещи

В последните 3 двубоя между двата противника, отборът на Хошимин Сити има постигнатa една победа, състава на Кан Тхо също има спечеленa 1 победа, а в една среща двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 3-3. В последната среща пред своите почитатели срещу отбора на Кан Тхо, футболистите на Хошимин Сити са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в шампионата на Виетнам, а при домакинствата си има неуспех в последния си мач.

Съставът на гостите от Кан Тхо е в серия от 3 поредни загуби в първенството на Виетнам, а на чужд терен е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.