Обосновани Футболни Прогнози

Ермис Арадипоу - АЕК Куклия

30 Септември 2013 - 19:00
Ермис Арадипоу
АЕК Куклия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
5 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболистите на Ермис Арадипоу и АЕК Куклия от 5-ия кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Кипър.

Информацията за предстоящия мач:

Ермис Арадипоу

Домакините от Ермис Арадипоу са на 7-ма позиция в класирането със събрани 6 точки, след 2 победи и една загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 3 мача са вкарали 7 гола в противниковата врата и са инкасирали 4 гола в своята мрежа. На собствения си стадион Амохостос Ермис Арадипоу има един двубой до момента, в който има една победа, вкарал е 3 попадения във вратата на съперниците си и е получил само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Ермис Арадипоу има в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 10 гола.

АЕК Куклия

Гостуващият отбор на АЕК Куклия е 8-ми във временното класиране с актив от 6 точки, след 2 победи и една загуба от старта на първенството, като в изиграните 3 двубоя има голова разлика 5-4. На чужд терен съставът е изиграл 1 двубой, в който има 1 загуба, при голова разлика 1-3.

В последните си 3 официални срещи в Първа Дивизия играчите на АЕК Куклия са постигнали 2 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 5 вкарани и 4 получени гола.

Ермис Арадипоу - АЕК Куклия - директни двубои

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Ермис Арадипоу е в серия от 2 поредни успеха в Кипър, а при домакинствата си има успех в последния си двубой.

Съставът на гостите от АЕК Куклия постигна успех в предишния кръг в първенството на Кипър, а при визитите си допусна поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 5 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.