Обосновани Футболни Прогнози

Монтпелие - Рен

26 Септември 2013 - 22:00
Монтпелие
Рен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес мисля да анализирам футболния мач от поредния кръг на сезона във Франция в Лига 1 между Монтпелие и Рен.

Факти и статистика за днешния двубой:

Монтпелие

Футболистите на домакините са 13-ти в класирането с общ актив от 7 точки, натрупани след една победа, 4 равенства и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните 6 мача имат голова разлика 8-10. Като домакин Монтпелие има 3 двубоя, в които е записал една победа, 2 равенства и нито една загуба у дома, реализирал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 1 футболистите на Монтпелие имат в актива си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Рен

Гостуващият тим на Рен заема 7-ма позиция в класирането с актив от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 срещи има положителна голова разлика 7-4. Навън тимът има 3 мача, в които има 1 победа, едно равенство и една загуба, вкарал е 3 попадения във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му отбележат 3 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Червено-черните има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 7-4.

Монтпелие - Рен - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата състава, Монтпелие има записани 3 успеха, а отбора на Рен е постигнал 2 победи, при обща голова разлика 9-3. В предишните 2 двубоя у дома с отбора на Червено-черните, футболистите на Монтпелие са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е с 3 поредни равни срещи в първенството, а на собствения си стадион записа реми в предишния си мач.

Съставът на гостите постигна победа в последния си двубой в шампионата на Франция, а при визитите си стигна до реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.