Обосновани Футболни Прогнози

Фортуна Ситард - Хелмонд Спорт

8 Септември 2013 - 15:30
Фортуна Ситард
Хелмонд Спорт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
5 - 2
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от доста доходните коефициенти в сблъсъка от 7-ия кръг на текущият шампионат в Холандия в турнира Ерсте Дивизи между тимовете на Фортуна Ситард и Хелмонд Спорт.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Фортуна Ситард

Фортуна са 11-ти в таблицата с 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 двубоя са отбелязали 8 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 8 попадения в своята мрежа. На домашна сцена отборът на Фортуна Ситард има 3 мача до момента, в които има 2 победи и 1 загуба, отбелязал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Фортуна Ситард имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали 8 гола и са получили 8 попадения.

Хелмонд Спорт

Гостуващият тим на Хелмонд Спорт е 7-ми в таблицата с общ сбор от 8 точки, от 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача е успял да вкара 14 гола в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е играл 3 мача досега, в които е записал една победа, 1 равенство и една загуба, вкарал е 7 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Хелмонд Спорт имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 14-12.

Фортуна Ситард - Хелмонд Спорт - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Фортуна е записал една победа, отбора на Хелмонд Спорт също е записал 1 победа, а в 3 мача двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 7-6. В последните 2 срещи на своя стадион с състава на Хелмонд Спорт, Домакините от Фортуна Ситард нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините постигна победа в последния кръг в шампионата на Холандия, а при домакинствата си има победа в последната си среща.

Тимът на гостите от Хелмонд Спорт е с 2 последователни победи в Холандия, а далеч от дома има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 5 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.