Обосновани Футболни Прогнози

Арсенал Саранди - Архентинос Хуниорс

2 Септември 2013 - 22:00
Арсенал Саранди
Архентинос Хуниорс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 5-ия кръг на футболния шампионат в Примера Дивисион на Аржентина между футболните тимове на Арсенал Саранди и Архентинос Хуниорс.

Ето и фактите за днешната футболна среща:

Арсенал Саранди

Задниците се намират на 4-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като тима все още няма загуба от началото на шампионата, като в изиграните 4 срещи са отбелязали 6 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 2 попадения в мрежата си. На своя стадион тимът на Арсенал Саранди е изиграл 2 двубоя досега, в които има една победа, едно равенство и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 4-2.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион отборът на Виадукта има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-3.

Архентинос Хуниорс

Гостуващият тим на Архентинос Хуниорс се намира на второ място във временното класиране с актив от 9 точки, след 3 победи и една загуба от старта на първенството, като в изиграните 4 двубоя има положителна голова разлика 7-3. Навън съставът е изиграл 2 двубоя, в които е записал 1 победа и 1 загуба, при обща голова разлика 4-3.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Архентинос Хуниорс има на сметката си 5 победи и 1 загуба, като са вкарали 9 попадения и са им вкарали 3 попадения.

Арсенал Саранди - Архентинос Хуниорс - директни срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, тимът на Арсенал Саранди е спечелил 2 победи, тима на Архентинос Хуниорс също е постигнал 2 успеха, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 8-7. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу тима на Архентинос Хуниорс, футболистите на Арсенал Саранди са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Арсенал Саранди е в серия от 2 победи в шампионата на Аржентина, а на собствения си стадион постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите от Архентинос Хуниорс е в серия от 3 последователни победи в Аржентина, а далеч от дома постигна успех в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.