Обосновани Футболни Прогнози

Газовик Оренбург - Шинник Ярославл

5 Септември 2013 - 16:00
Газовик Оренбург
Шинник Ярославл
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на футболния шампионат в Първа Дивизия на Русия между футболистите на Газовик Оренбург и Шинник Ярославл.

Ето и фактите за предстоящия мач:

Газовик Оренбург

Газовик Оренбург се намират на 5-то място в класирането със събрани 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи имат голова разлика 15-10. На домашна сцена Газовик Оренбург е играл 6 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и все още няма поражение у дома, отбелязал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Газовик Оренбург има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-7.

Шинник Ярославл

Отборът на гостите от Шинник Ярославл е 6-ти във временното подреждане с общ актив от 16 точки, записани след 4 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 11 срещи е вкарал 11 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 попадения в мрежата си. Навън съставът е играл 5 срещи, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Шинник Ярославл имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите съперници 7 попадения и са получили 7 гола от противниковите отбори.

Газовик Оренбург - Шинник Ярославл - преки срещи

В предишните 2 двубоя между двата противника, Газовик Оренбург не е спечелил нито една победа, а състава на Шинник Ярославл е постигнал 2 успеха, при общо голово съотношение 2-4. В предишната среща у дома с състава на Шинник Ярославл, футболистите на Газовик Оренбург нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините има успех в предишния си двубой в Русия, а у дома има успех в предишния си мач.

Съставът на гостите от Шинник Ярославл допусна неуспех в предишния кръг в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.