Обосновани Футболни Прогнози

Хобро - Вейле

19 Септември 2013 - 19:30
Хобро
Вейле
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния мач между Хобро и Вейле от поредния кръг на текущият сезон в Дания в турнира Първа Дивизия.

Но нека да разгледаме фактите за днешния двубой:

Хобро

Хобро са водачи в таблицата с актив от 19 точки, след 6 победи, едно равенство и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 8 двубоя са реализирали 19 попадения в противниковата врата и са допуснали 9 гола в мрежата си. На собствения си терен Хобро е изиграл 3 срещи до момента, в които има само победи, вкарал е 8 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Хобро е постигнал 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 8 получени гола.

Вейле

Гостуващият тим на Вейле е 6-ти в класирането с актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 7 срещи е реализирал 11 гола и е инкасирал 9 попадения в собствената мрежа. На чужд терен отборът е играл 4 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и една загуба, вкарал е 8 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Вейле има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Хобро - Вейле - преки двубои

В последните 5 изиграни мача между двата противника, Хобро няма постигната нито една победа, а отбора на Вейле има записани 5 победи, при общо голово съотношение 2-13. В предишните 2 мача пред своите фенове срещу Вейле, футболистите на Хобро нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Хобро записа равенство в последния си мач в Дания, а на собствения си терен е в серия от 3 последователни победи.

Съставът на гостите има успех в последния кръг в Дания, а при визитите си има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.