Обосновани Футболни Прогнози

Уикъмб - Йорк Сити

21 Септември 2013 - 17:00
Уикъмб
Йорк Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе грабнато от изключително благоприятните коефициенти в срещата между футболните състави на Уикъмб и Йорк Сити от поредния кръг на футболния сезон във Втора Лига на Англия.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен мач:

Уикъмб

Футболистите на Уикъмб са 5-ти в класирането със събрани 13 точки, записани след 4 победи, едно равенство и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 7 двубоя са вкарали 10 гола в противниковата врата и са допуснали 6 попадения в мрежата си. У дома съставът е играл 3 двубоя досега, в които има 2 победи и една загуба, отбелязал е 3 гола във вратата на своите гости и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Уикъмб имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 6 гола.

Йорк Сити

Отборът на гостите от Йорк Сити е на 23-то място във временното подреждане с 4 точки, записани след една победа, 1 равенство и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 7 срещи е вкарал 5 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът е изиграл 3 срещи, в които е записал 3 поредни поражения, при обща голова разлика 3-7.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Йорк Сити имат записани едно равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 4 вкарани и 11 получени гола.

Уикъмб - Йорк Сити - директни мачове

В предишните 2 изиграни мача между двата противника, Уикъмб има спечелени 2 победи, а отбора на Йорк Сити не е постигнал нито една победа, при обща голова разлика 7-1. В предишната среща у дома с състава на Йорк Сити, Домакините от Уикъмб са записали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 3 последователни победи в Англия, а на своя стадион има успех в последния си двубой.

Тимът на гостите от Йорк Сити е в серия от 4 поредни загуби в първенството, а при гостуванията си е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.