Обосновани Футболни Прогнози

Фиорентина - Наполи

30 Октомври 2013 - 21:45
Фиорентина
Наполи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да обърна внимание на футболния сблъсък от 10-ия кръг на текущото първенство в Серия А на Италия между футболистите на Фиорентина и Наполи.

Накратко малко факти и статистика за днешния сблъсък:

Фиорентина

Виолетовите са 5-ти във временното подреждане с 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 9 мача имат голова разлика 19-11. Като домакин съставът на Фиорентина е играл 4 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и все още няма загуба у дома, отбелязал е 9 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Виолетовите има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са разписали в противниковата мрежа 11 попадения и са получили 7 попадения от противниковите състави.

Наполи

Тимът на гостите от Наполи е втори в таблицата с актив от 22 точки, след 7 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 9 срещи има положителна голова разлика 20-6. На чужд терен тимът е изиграл 4 срещи до момента, в които е записал 3 победи и една загуба, реализирал е 8 попадения във вратата на противниците си и е получил 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Адзурите има на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали 11 попадения и са им вкарали 4 гола.

Фиорентина - Наполи - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Виолетовите не е спечелил нито 1 победа, отбора на Наполи има записани 2 победи, а в 3 двубоя двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 2-6. В последните 2 мача у дома с Наполи, футболистите на Фиорентина нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 2 победи в шампионата, а при домакинствата си постигна победа в предишния си двубой.

Съставът на Наполи има успех в последната си среща в първенството, а далеч от дома допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.