Обосновани Футболни Прогнози

Фредрикстад - ФК Брюне

12 Октомври 2013 - 16:30
Фредрикстад
ФК Брюне
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
4 - 0
позната футболни прогнози

Днес видях твърде много приличните коефициенти в футболния двубой от 27-ия кръг на първенството в Норвегия в турнира Адеколиген между тимовете на Фредрикстад и ФК Брюне.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Фредрикстад

Играчите на Фредрикстад са 10-ти в таблицата с общ сбор от 37 точки, постигнати след 10 победи, 7 равенства и 9 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 26 двубоя имат голова разлика 37-35. У дома тимът на Фредрикстад е изиграл 13 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 27 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Адеколиген тимът на Фредрикстад има на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 4 гола.

ФК Брюне

Тимът на гостите от ФК Брюне е 7-ми в таблицата с актив от 40 точки, събрани след 11 победи, 7 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните 26 мача е успял да вкара 47 попадения в противниковата врата и е инкасирал 39 попадения във вратата си. При гостуванията си тимът е изиграл 13 мача досега, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 4 загуби, вкарал е 20 попадения в противниковата врата и е получил 22 попадения в своята врата.

В последните си 6 официални срещи в Адеколиген тимът на ФК Брюне има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-13.

Фредрикстад - ФК Брюне - преки двубои

В последните 3 играни двубоя между двата тима, Фредрикстад е записал една победа, отбора на ФК Брюне също има постигнатa 1 победа, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 6-4. В последната среща пред своите почитатели срещу ФК Брюне, футболистите на Фредрикстад имат 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Фредрикстад има победа в предишната си среща в шампионата на Норвегия, а на своя стадион постигна победа в предишната си среща.

Отборът на ФК Брюне допусна неуспех в предишния кръг в първенството, а на чужд терен е с 2 поредни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.