Обосновани Футболни Прогнози

Санта Клара - Бейра Мар

2 Октомври 2013 - 18:00
Санта Клара
Бейра Мар
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам сблъсъка между съставите на Санта Клара и Бейра Мар от 9-ия кръг на текущият сезон в Португалия в Сегунда Лига.

Но нека да разгледаме фактите за днешната футболна среща:

Санта Клара

Домакините от Санта Клара заемат 17-та позиция в класирането с общ актив от 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя са успели да вкарат 6 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 7 попадения в мрежата си. На своя терен съставът на Санта Клара е изиграл 3 двубоя до момента, в които е записал 2 победи и една загуба, при обща голова разлика 3-1.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Лига футболистите на Санта Клара имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Бейра Мар

Тимът на гостите от Бейра Мар заема 20-то място в таблицата с временното класиране с актив от 5 точки, след 5 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 8 мача има отрицателна голова разлика 6-10. Като гост съставът има 4 двубоя досега, в които има 3 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, отбелязал е 2 гола в мрежата на приемащите го състави и е получил 4 гола в своята мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Златно-черните има записани 5 равенства и 1 загуба и са без победа, като са реализирали в мрежата на своите съперници 3 гола и са получили 4 гола от противниковите футболни отбори.

Санта Клара - Бейра Мар - преки срещи

В последните 5 играни мача между двата съперника, Санта Клара е постигнал една победа, отбора на Бейра Мар не е спечелил нито 1 победа, а в 4 двубоя двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 4-3. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели с отбора на Златно-черните, Домакините от Санта Клара са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 загуби в Португалия, а у дома е с 2 последователни успеха.

Отборът на Бейра Мар е в серия от 2 последователни равни срещи в първенството на Португалия, а при гостуванията си е в серия от 3 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.